2010. február 27., szombat

Borostyánlánc.....

Az elmúlt napok öröme bejegyzés után,az elmúlt napok förtelmes éjszakáiról tudok beszámolni. Valami elromlott...BIZTOS a FOGA!Na ez az a duma,amitől már égnek áll a nemlétező szőr is a hátamon. Erre mindent rá lehet fogni. A másik pedig az IDŐJÁRÁS. Az okés,hogy szegény babucik és anyucik megéreznek egy-két frontot,szelet stb.Demindennap??????
Közben olyan furcsa jelenségeket is produkált az éjszakai szinte óránkénti
nyüszizgetés mellé Marcim hogy csak na!
Egyik szem könnyezés,egyik orrlyukból taknyosodás.Másnap csere,az ellenkező oldal. Egyébként napközben semmi baja,eszik (erre azért még majd visszatérek),alszik,játszik,magyaráz,rohangál.
Elmélet: mivel előtte tudott szépen aludni,vacsi,pizsi,lefekvési rituálé ugyanaz,akkor csak a FOGA lehet. Mivel elöl már mind a nyolcat letudtuk,a hátsókat meg képtelenség megszemlélnem,megtapogatnom meg még nagyobb lehetetlenség....Ezért csak tipp. Azért egy-két lopova turkászás után,talán,mintha dagadna felül az ínye.
Tehát,pár überszörnyű éjszaka után (ilyenek talán még nem is voltak,a nyűglődéseink korábban mindig éjfél után szoktak kezdődni), útnak indultunk,és beszereztünk egy borostyánláncot.
Régóta foglalkoztatott a gondolat,sok ismerős babóca hordja....Gondoltam megpróbálom,nincs mit vesztenem...
Állítólag fájdalomcsillapító,gyulladáscsökkentő hatású. Fogzásra is ok. Ja és hinni kell benne. Én EL AKAROM HINNI,HOGY SEGÍT!!!
Az eredményekről majd beszámolok!!!

1 megjegyzés: