2010. október 25., hétfő

Kutyakaka

Hát az úgy történt,hogy vasárnap sikerült közelebbről is megismerkednünk vele,nagggyon közelről.Mivel szép őszi napsütéses idő volt,a vasárnap délelőttöt a belvárosban töltöttük,Marci motorozott,mi meg Balázzsal andalogtunk. (volna, ha nem kellett volna a 120-al száguldozó kölykünk után rohangálnunk)
Már épp a kocsi felé vettük az irányt,mikor Marci a Meki mellett meglátott egy játszóteret és nagy vidáman kiabálta: Hinta-palinta!!!Marci hintázik!
Ok,gondoltuk jön a szokásos hintába be,fél perc múlva hintából ki. Hát nem. Vagy 5 percet eltöltött a hintában. Miért akart kiszállni?? Mert meglátott 3 galambot és a legnagyobb móka számára visítva üldözni őket. Ezen is túl voltunk,már tényleg a kocsi felé vettük az irányt, de Marci egy óriási kanyarral "leszakadt" rólunk és vissza száguldott a játszótérre. Azaz száguldott volna,mert a füvön nem gurult úgy a moci,ahogy a betonon,így hatalmas bukta lett belőle. Mi már csak azt láttuk, hogy Marci egy hang nélkül feláll és veszettül rázza a tenyerét,ami tele levéllel. De miért nem estek le róla a levelek???
Hát igen,mert prímán fel voltak ragasztódva Marcim pici tenyerére egy jó nagy adag kutyakakival...
Naggyon gusztustalan volt és az a szag.....(Még jó, hogy velünk volt Bali, így átháríthattam a feladatot....)Miután a nagyját hatástalanította,bementek a Mekibe kezet mosni,a mosdó felé menet kisfiam mókás volt:
"Marci eszik kumpit"
Aha!Pont ezért jöttünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése